Schoenen

Schoenen service
 
U kunt bij ons terecht voor onderhoudsmiddelen, veters, spanners, inlegzolen en al uw schoenreparaties. Wij maken uw schoenen weer als nieuw!
Wij maken elke reparatie met aandacht, zorg en verantwoordelijkheid. Wij werken met A-merk materialen en bieden u de beste reparatie. Uw schoenen worden netjes gemaakt en weer gepoetst door A-merk producten.

Er gaat geen schoen ongepoetst de winkel uit!

Bijna alle reparaties binnen 1 uur klaar!

Wij geven 3+3 maanden garantie op al onze reparaties. Dit houdt in dat u na drie maanden met de gerepareerde schoenen altijd welkom bent voor een controle. Wij kijken de schoenen vakkundig na en kijken of de reparatie nog goed is. Wanneer dat niet het geval is  wordt het kosteloos opnieuw gedaan. Mocht er iets ander aan  gedaan worden dan geven wij dat ook aan. En mocht er niets gedaan worden dan poetsen wij uw schoenen opnieuw en dan kunt u ze weer aan!

U kunt bij ons ook terecht voor orthopedische reparaties. Wij repareren orthopedische schoenen en wij maken ook orthopedische aanpassingen op uw nieuwe schoenen. Denkt u hierbij aan een hak- of zoolverhoging.
Wij verkopen de merken Bama, Marla en Mysole. Dit zijn echte A-merken en producten met hoge kwaliteit.

Door een breed assortiment inlegzolen van het merk Mysole en Marla hebben wij een inlegzool voor al uw klachten. Wij hebben onder ander hielcups voor hielspoor en ondersteunende zolen om uw lichaam in balans te brengen